tirsdag den 3. november 2009

Programmer og apparater der kan måle og forebygge stress

Stress og konsekvenserne af stress er ofte misforstået. Vi ser på udendørs begivenheder som kilde til stress, men i virkeligheden er stress virkelig forårsaget af vores følelsesmæssige reaktioner på begivenheder. 

Desværre fører manglen på stresshåndtering, til angst, depression, hjerte sygdomme, højt blodtryk, søvnløshed og i værste tilfælde dør du af det.


Biofeedback produkter vinder frem i bl.a. USA og andre dele af verdenen, og de hjælper med at træne os selv til at håndtere de følelsesmæssige reaktioner, ved hjælp af computeren eller små håndholdte gadgets, der giver positive fordele på det mentale fokus, energien og præstationerne. Det er meget simple produkter og priserne er til at komme i nærheden af.


Produkterne henvender sig bl.a. til


 • Virksomheder eller offentlige organisationer, der ønsker at komplementere allerede indførte stresshåndterings metoder, såledesat ledelse og medarbejdere får et konkret værktøj til at træne i at håndtere stress / følelsesmæssige udsving på computeren eller ved hjælp af de håndholdte
  enheder.
 • Familier, der af en eller anden årsag kører i et højt gear og har vanskeligt ved at få overskud i hverdagen, pga. de mange situationer der kan føre til stress, det kunne være hvis der f.eks. er ADHD, hvor temperamentet ofte kan løbe af med selv den bedste.
 • Børn kan have glæde af allerede tidligt, at udvikle metoder og teknikker der gør at de langt bedre forstår sig selv, men også deres i omgivelser, så de får en langt større forståelse af de følelsesmæssige udsving og hvilken påvirkning det har på kroppen.

De fleste produkter arbejder efter samme princip, nemlig måling af hjerte rytme frekvens, der måler tidsforskellen mellem hvert enkelt hjerteslag, dette sammenholdt med det autonome nervesystem og det para- og sympatiske system, gør at der på skærmen fremkommer kurver der viser, hvordan hjerterytme frekvensen er i realtid.Her er en række prisbillige produkter, som jeg er faldet over, det er primært amerikanske producenter og der findes ikke så mange forhandlere i Danmark af disse produkter, hvis for nogles vedkommende slet ikke.
Leverandør


Produkt


Beskrivelse


Pris i USA


Video
Demo


HeartMath
LLCEmWave
PCLeveres til Windows og MAC.
Meget underholdende med spil, musik, visuelle effekter og vejrtræknings øvelser, samt videnskablig dokumentation.


$299,00
ex. fragt


Ja


HeartMath
LLCEmWave
PSRMobil gadget, hvor en trænings Coach CD følger med, med visuelle effekt, musik og vejrtræknings øvelse .


$199,00
ex. fragt


Ja


Dantest


Stress
RelieverSimpelt software og hardware produkt, der kan kobles til internet versionen, har basis funktioner. Kan anvendes off-line og indlæse data fra
den mobile enhed.200,00


Helicor


Stresseraser


Simpelt hardware produkt, hvor man anvender en finder sensor, å man kan altid have den med sig og lave øvelserne on the fly.


$179,00


Ja


Biocomtech


Heart
Tracker 3.0PC software program med sensor via USB til træning af åndedrættet. Fås i en personal og professionel edition.


$279,00


WildDivine


The
Passage3 fingers sensor, med musik, coaches og øvelser bl.a. indtalt af Deepak Chopra.


$299,00


Ja


WildDivine


Super
BundleKomplet pakke med healing rytmer, The Passage, Wisdom Quest , grafisk moduletc. Med bl.a.
Deepak Chopra

$399,00


Ja


HeartWizard


Stress Sweeper


Stress Sweeper er en biofeedback træningsredskab anvendes en dyb-paced vejrtrækning teknik til formål at reducere stress, genskabe indre balance og forbedre den generelle sundhed.
$249,00


Ja
2 kommentarer:

 1. Greetings from Colorado! I'm bored at work so I decided to check out your site on my
  iphone during lunch break. I enjoy the knowledge you provide here and can't wait to take a look
  when I get home. I'm amazed at how quick your blog loaded on my mobile ..
  I'm not even using WIFI, just 3G .. Anyhow, very good site!  My weblog top eleven hack - http://www.chinajewelryfactory.com/forum/index.php?a=member&m=420299
  -

  SvarSlet
 2. Wonderful beat ! I wish to apprentice at the same time as
  you amend your website, how can i subscribe for a blog website?
  The account aided me a acceptable deal. I had been tiny bit acquainted of this
  your broadcast provided brilliant clear concept

  Also visit my web site - clash of clans hack

  SvarSlet