lørdag den 12. december 2009

Binyretræthed og Det Selvhelbredende Menneske - to gode bøger - jeg selv har haft glæde af

Bøger jeg selv har haft god glæde af og givet mig indsigt i kroppens reaktioner.

BinyretræthedBinyretræthed: Ny banebrydende viden om stress og udbrændthed.
En praktisk guide til ny energi, vitalitet, livsglæde og et stærkt immunforsvar.

Har du binyretræthed?
- er du træt uden grund?
- er det svært at komme op om morgenen?
- skal du have kaffe for at holde dig selv kørende?
- føler du dig stresset og udbrændt?
- har du nedsat sexlyst?
- har du ingen livsglæde?


Denne bog kan give dig svaret på, om du har binyretræthed. Og hvordan du igen kan blive rask. Og genvinde din energi, vitalitet, livsglæde og et stærkt immunforsvar.

Det Selvhelbredende Menneske
Det selvhelbredende menneske
I mange år har den vestlige verdens definition på sundhed været fraværet af symptomer. Men at vi ikke er syge, er ikke ensbetydende med, at vi lever med den fulde livskraft, vi kunne. For alle mennesker har et enormt, ubrugt potentiale for selvhelbredelse i sig - et potentiale, der på mange måder synes at være gået tabt i den moderne levevis.
For at denne selvhelbredende proces kan fungere optimalt, må vi have tilstrækkelig med energi til at styrke kroppens processer. Energi som vi får i form af næringsrigtig mad, vitaminer, mineraler, afgiftning af kroppen, motion, glæde, spiritualitet og kærlighed - alle lige vigtige ingredienser.
 

Det selvhelbredende menneske fører os ind i en radikal anderledes måde at betragte sundhed på. Bogen giver et unikt helhedssyn på, hvordan energi, krop og psyke hænger uadskilleligt sammen, og viser, hvorfor det er så vigtigt, at vi ikke lader os nøje med symptombehandling, men bliver bevidste om alle de bagvedliggende grunde til svækkelse og sygdomme.
 

Baseret på et væld af forskningsresultater, suppleret med et suverænt overblik og formidling af, hvorfor det er så afgørende at tænke i helhed, er Det selvhelbredende menneske en yderst tankevækkende, indsigtsfuld svensk bestseller. Bogen er blevet genstand for stor opmærksomhed, hvor den er udkommet - blandt andet i USA. Den indeholder mængder af konkrete råd og vigtige informationer til, hvad man selv kan gøre for at opnå optimal sundhed på alle områder.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar