fredag den 30. oktober 2009

Stress værktøjer anbefales

Flere og flere har fået øjnene op for de værktøjer der er kommet på markedet, der kan hjælpe mennesker med at reducere den daglige og langvarige stress.

Værktøjet EmWave PSR, fra Institute of HeartMath har fået en pris for innovation og nytænkning, og som det fremgår af beskrivelse fra American Institute of Stress, "products and services that have been formally evaluated and validated by the American Institute of Stress", læs artiklen her.

Jeg er også faldet over nogle danske artikler, som jeg synes er interessante:

  • femina har kigget nærmere på¨produktet og siger bl.a.: "Det lyder umiddelbart som en dårlig joke, at noget, der mest alt ligner en mp3-afspiller, kan kurere stress – ikke desto mindre er ”emWave” blevet en succes blandt stressede amerikanske forretningsfolk og sportsfolk, der skal have fuldstændig kontrol over åndedrættet", se hele artiklen her.

  • Dansk Junior Golf Akademi, har taget systemet i brug, se mere her, der bl.a. havde denne oplevelse, da de blev introduceret til systemet: "Et meget interessant tema som seminaret bød på var quick coherence, en slags optimal tilstand for optimale præstationer. Denne tilstand kan man selv finde ved hjælp af åndedrags teknik og positive mentale billeder. Til at træne dette købte vi bl.a. 2 EM-wave målere, der kan hjælpe spillerne til at genkende, hvornår de er i denne tilstand."

  • Jesper Meldgaard, Videncenter for Arbejdsmiljø har ligeledes kigget på denne EmWave PSR og skrevet disse meget interessante ord: "Om ikke andet vil man sikkert glemme alt om sin stress, mens man prøver at få udstyret til at virke.", læs hele indlægget her. Nu ved jeg ikke hvem Jesper Meldgaard er, men han er tydeligvis ikke begejstret for dette produkt.
 Der er ligeledes også en række allerede certificerede behandlere i Danmark, men mere om det næste gang, jeg skriver.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar