torsdag den 27. august 2009

Det grønne menneske - kære Thomas Bjørn og andre golfere

Læste lige idag MetroXpres på vej til Kongens Nytorv i det dejlige sommervejr, at du igen er på vej tilbage efter i længere tid, at "have kæmpet med dit helbred, svimmelhed, træthed" og måtte "stort set sove 15-16 timer om dagen i ca. 2 uger", det er dejligt at læse at du nu er på vej tilbage.

Som det også fremgår, har du selvfølgelig konsulteret en masse eksperter, der heldigvis ikke har fundet noget unormalt, du udtaler bl.a. "Det kan være en livstil ting, forandringer i miljø og mad, rejseriet, som kan være grund til at du rammer muren".

Uden at jeg på nogen måde, vil sammenligne mig selv med din situation, da jeg ikke kender den andet fra ovennævnte artikel, kender jeg dog udmærket symptomerne, som også kom som lyn fra en klar himmel for mit eget vedkommende, efter at jeg i mere end 12-15 år havde arbejdet i IT verdenen med fuld fart, store krav fra virksomhed, kunder og ikke mindst fra mig selv, så var der pludselig udsolgt og jeg blev sendt i "boksen", da jeg efterhånden var blevet en pestilens for mine omgivelser og for mig selv.

Jeg vil derfor gerne benytte lejligheden til at henvise dig og andre til Institute of HeartMath's forskning og resultater, som jeg selv anvender mere om det her "det grønne menneske - en bedre hverdag" , bl.a. inden for "high performance people" og især inden for golf, hvor bl.a. Ian Woosnam, har anvendt deres metoder og teknologi i flere år, til at opnå "flow", men ligeledes til bedre kontrol af stressede situationer. Indenfor golfverdenen bliver der allerede trænet i disse metoder hos Pia Nilsson, Vision54.com.

Jeg samarbejder iøvrigt med en svensk PGA Pro, der kan undervise i disse metoder og har gjort det med succes i Sverige, du kan kontakte mig, hvis du er interesseret i mere info.

Links:
Changing the game of golf
"Golf Digest features HeartMath® and emWave Personal Stress Reliever®
as top innovations."
Managing Emotions: Golf's Next Frontier
"Being "on" doesn't have to be a random event the "Freeze-Framer® for Golf" teaches you how to get in sync - and stay there.
Managing Emotions: Golf's Next Frontier Booklet


Held og lykke med golfen.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar