lørdag den 20. juni 2009

Den glade gris - har det bedre - bliv selv en glad gris

Faldt lige over denne artikel af "hjerne madsen", Peter Lund Madsen, der meget interessant beskriver hvordan følsernes indflydelse på vores system er med til at igangsætte kemiske reaktioner i kroppen, således at man opnår en lykkefølelse ved bare at tænke positivt.

Det interessante, er så bare, at mange gange har tilbøjelighed til at fokusere eller tænke på det negative i dagligdagen, hvilket dermed så har den modsatte effekt, nemlig at der så kemisk udskiller sig stoffer i kroppen, der stresser dig eller føler dig utilpas, ophidset, vred, utilstrækkelig.

Det er selvfølgelig mange måder, hvorpå, man kan træne i at blive mere positiv, bl.a. mindfulness, meditation, positiv psykologi, åndedræts øvelser o.s.v.

Jeg er dog faldet over en måde, hvorpå, man kan måle, følge op og styre denne træning ved hjælp af nogle simple pc HeartMath EmWave PC, eller håndholdte produkt EmWave PSR, se denne video, hvor nogle underviserer fra Stanford Universitetet, anvender denne teknologi.

Jeg har selv anskaffet disse produkter og anvendt dem de sidste 14 dage og finder dem uhyre interessante og effektive, hvis du vil høre mere om dette, så skriv eller ring til mig.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar