søndag den 17. juli 2011

Smerter og stress undtages af forsikring

Fra subjektiv til mere objektiv tilgang til stress
Dette indlæg er inspireret af artikel fra Berlingske.

Der findes i dag objektive metoder til aflæsning af stress og depression, det handler om at introducere disse nye værktøjer for at sikre

- forsikrings tager
- forsikrings giver

Jeg ser dette som en win win situation for begge parter, at kigge nærmere på disse løsninger. som vinder mere og mere frem, men også indrømmet, at de på nuværende tidspunkt findes i version 1.0, men vil blive mere og mere udviklet fremad rettet.

Da stress / depression er kendetegnet ved at kroppen reagere fysiologisk som kan måles med disse simple programmer, som dette eksempel nedenfor:


Som viser, at der er en ubalance i det autonome nervesystem (biobalance) og at kroppens total energi er for nedadgående, hvilket tyder på bl.a. at en person er stresset og ikke har energi til at opretholde eller komme
sig efter stressende situationer.

Forsikringstager
, skal derfor for egen skyld løbende anvende disse løsninger og dermed kunne synliggøre, at det over en periode, f.eks. 6-12 måneder bare er gået ned af bakke, ligeledes kan løsningen anvendes til at synliggøre at det også vender og at en evt. behandling virker og man er klar igen.

Forsikrings selskaberne, skal stille krav, om at forsikringstager anvender løsningerne, som et grundlag for at forsikre sig imod stress / depression.

Dette giver begge parter et langt mere objektivt beslutningsgrundlag, således at dette ikke kun kommer til at bero på subjektive forklaringer.

Med venlig hilsen
Stig Brandt

Ingen kommentarer:

Send en kommentar