onsdag den 6. januar 2010

Heart Wizard ™ - pc-program til opsamling og analyse af hjertefrekvens variabilitet

Heart Wizard ™ er det første og eneste produkt til pc-brugere, der brænder for at gøre noget ved deres sundhed, kondition, samt forebygge livsstils sygdomme.

Holdet bag udviklingen af Heart Wizard ™ omfatter verdensklasse medicinske og  biomedicinske teknikker, samt softwareudviklings eksperter, som har skabt et  videnskabeligt valideret PC-værktøj - baseret på mere end 30 års forskning.

Det kan bruges af både ikke-professionelle og fagfolk.
 
Hvad er Heart Wizard ™ baseret på?
 
Heart Wizard ™ er et simpelt værktøj der er udviklet med brugervenlighed som i tankerne og samtidig er det baseret på en meget professionel type videnskabeligt valideret teknologi - hjertefrekvens variabilitet

Under hver test  opsamles hjertefrekvens data ved hjælp af en meget nøjagtig puls bølge-sensor der analyserer information ved hjælp af  Hjertefrekvens Variabilitet / Heart Rate Variability (HRV) algoritmer. Resultaterne af disse tests analyseres ved at sammenligne dem med beregnede værdier taget fra Heart Wizard's  store normative database, der er oprettet i samarbejde med velrenommerede akademiske organisationer. 

Vurderingen af resultaterne  giver nyttig indsigt i den aktuelle og samt udvikling  af brugerens sundheds tilstand, konditions niveau, biologiske alder og stress tilstand.

I følge udtalelser fra mange af verdens anerkendte eksperter, er Hjerte Frekvens Variabilitet / Heart Rate Variability (HRV) den mest pålidelige prognostiske indikator for:
 
 • Hjertets tilstand
 • Niveau for fysisk og psykisk stress
 • Ældnings processen
 • Generelle sundhedsmæssige risici
 • Depressive lidelser
 • Kronisk sygdom betingelser
 • Indre balance og optimal ydeevne
 • Kronisk træthed
 • Forskellige følelsesmæssige tilstande
 • Mange flere
   
Sagt på en anden måde er Hjertefrekvens variabilitets data en meget præcis indikator for dit helbred.


Heart Wizard ™ er derfor en perfekt løsning til dig, der vil tage ansvar for din nuværende og fremtidige sundhed.
 

Forståelige og intuitive rapporter og diagrammer, gør det muligt nemt og hurtigt at følge med sin udvikling. Ved daglig eller ofte brug giver systemet en klar, forståelig og handlings rettet vurdering af din nuværende sundheds tilstand, kondition og evt. stress niveau, samt gemmer tidligere sessioner med mulighed for at følge op på tendenser.

Det er videnskabeligt valideret, Heart Wizard ™ er en unik løsning, der kan være med til at forebygge, forbedre og bevare dit helbred og kan købes her.

Allrights reserved  HeartMath© og HeaRt Management 2009.
http://www.HeaRt-Management.dk, cvr. nr. 28354576


Ingen kommentarer:

Send en kommentar